Entrega de diplomes

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/diplo-m.jpg

Segones jornades formatives gratuïtes Dins el projecte de l’Ajuntament d’Alcúdia “Alcúdia per a tots”

Unes 50 persones han realitzat aquest 2018 les segones jornades formatives gratuïtes dins el projecte de l’Ajuntament d’Alcúdia “Alcúdia per a tots”, per l’accessibilitat,  curs de formació i adaptació per a l’ajuda als discapacitats, i per a la millora de la qualitat de servei.

Es tracta del certificat justificat d’aprofitament a les jornades formatives gratuïtes que se realitzaren per segon any consecutiu el passat mes d’abril i que enguany l’han obtingut 14 establiments i 28 persones.

El regidor de turisme Joan Gaspar Vallori ha destacat que es tracta de fer possible una estància òptima a les persones que ens visiten i que s’ha començat a adoptar mesures per exemple semàfors adaptats, actuacions amb millores per a l’accessibilitat d’espais públics com l’Auditori, i que es continuarà treballant amb aquesta línia, per fer Alcúdia més accessible.

Per la seva banda, el batle d’Alcúdia Antoni Mir ha destacat la importància de treballar junts perquè Alcúdia sigui un municipi preparat i acollidor de visitants turistes amb mobilitat reduïda,  i que entre tots es pugui treballar tant la part públic com la part privada, per fer el municipi més accessible, i que sigui un municipi de referència, amb la instal.lació  de codis QR als edificis públics, amb la instal.lació de grues adaptades a la platja d’Alcúdia, entre d’altres accions.

A l’acte, a més del batle d’Alcúdia Antoni Mir, el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, hi ha assistit  regidors i regidores de la corporació municipal.

Aquest 2018,  per segon any consecutiu dins el projecte “Alcúdia per a tots” s’han realitzat dins el mes d’abril les jornades de formació gratuïtes, en temàtiques com “promoció i comunicació”, “excel·lència en el tracte i servei”, “normativa d’accessibilitat”.

Després s’ha procedit, al pati de la biblioteca de Can Torró,  a l’entrega dels diplomes als participants que hi eren presents.

22 d'agost de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits