Encesa dels llums de Nadal a Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/llums-m.jpg

Davant la Sala, amb música de la Banda juvenil de l’escola municipal de música d’Alcúdia, animació infantil i xocolata per a tothom i inici de la pista de patinatge, novetat enguany

Un milenar de persones han assistit a  l’encesa de LLUMS DE NADAL a l’Ajuntament d’Alcúdia, així s’ha donat inici a tot un ventall de propostes nadalenques, que tendran lloc fins dia 6 de gener, Temps de Nadal a Alcúdia 2017-2018. Davant la Sala, després de les paraules del batle d’Alcúdia Antoni Mir, amb presència dels membres regidors i regidores del govern i de l’oposició. El batle, davant la ciutadania congregada davant l’edifici consistorial ha donat la benvinguda a tots els ciutadans i ciutadanes, els ha desitjat bones festes de Nadal. Ha recordat que són festes de germanor i època en què moltes de famílies se retroben, festes de pau i alegria. També ha tengut un record per a les persones que estan totes soles, i als que ho passen malament econòmicament i als malalts, amb el desig que se recuperin el més aviat possible. Ha convidat als més petits d’Alcúdia a gaudir de la pista de patinatge i tot seguit s’ha procedit a l’encesa de llums de la Casa Consistorial.

L’encesa de llums ha estat en un compte enrere, i la mà que ha pitjat el botó d’encesa de llums ha estat d’una nina alcudienca Malena Fiol Viver de 10 anys. Després s’han pogut escoltar les Cançons de Nadal de la Banda juvenil de l’escola municipal de música d’Alcúdia, dirigida per Miquel Barceló i tot seguit s’ha servit la xocolata per a totes els assistents, èxit de convocatòria un any més davant la Sala, amb un milenar de ciutadans i ciutadanes que han gaudit de l’inici del temps de Nadal.

També l’animació infantil amb personatges de conegudes telesèries ha amenitzat la xocolata davant la Sala després de l’encesa de llums. I així aquest vespre del 5 de desembre s’ha iniciat l’activitat de la pista de patinatge a la Plaça Carles V.

Ha començat així aquest període de propostes nadalenques, per a totes les edats, des de  música al carrer, animació comercial, mercadets de nadal, actes religiosos, festius i tradicionals,  teatre, música, nadales escolars, contes i tallers, un període de Temps de Nadal fins dia 6 de gener de 2017, coordinat des de l’àrea de festes de l’Ajuntament d’Alcúdia.

5 de desembre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits