Encesa dels llums de Nadal

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/llums-m.jpg

Xocolata, música, mapping, animació infantil per iniciar les Festes de Nadal, Cap d’any i reis.

L’encesa de llums de Nadal davant l’Ajuntament d’Alcúdia ha concentrat a més d’un milenar de persones davant la Sala.  En primer lloc han iniciat l’acte   les paraules i bons desitjos per aquestes festes per part  del batle d’Alcúdia Antoni Mir, i tot seguit s’ha procedit a prémer de manera simbòlica el botó d’encesa de llums,  acompanyat de dos infants, en Tolo i na Lola, amb la regidora de festes Cati Moll, a més dels regidors I regidores del Consistori Alcudienc. Abans de l’encesa de llums  s’ha ofert un “mapping” a la façana de la Sala, donant les Bones Festes. Tot seguit s’han encès els llums de Nadal i la banda juvenil dels alumnes de l’escola municipal de música d’Alcúdia han interpretat dues cançons de Nadal. I pels més petits hi ha hagut l’animació infantil amb els personatges de la Patrulla Canina.

Després a la Plaça de la Constitució, més d’un milenar de persones han pogut tastar xocolata i ensaïmada. Així Alcúdia ha iniciat tot un seguit d’activitats i propostes de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, fins dia 11 de gener.

Una vegada encesos els llums de Nadal,  a més de l’Arbre de Nadal a la Plaça de la Constitució s’ha posat en marxa la pista de patinatge a la Plaça de Carles V.

Així, amb l’encesa de llums de Nadal comença el cicle d’activitats de Temps de Nadal, Cap d’Any i Reis, propostes institucionals, lúdiques, culturals, festives tradicionals, religioses i comercials que es desenvoluparan des de dia 1 de desembre fins dia 11 de gener.

3 de desembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits