Encesa dels llums de Nadal

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/encesa2-m.jpg

Amb l'encesa dels llums s'incià el Temps de Nadal a Alcúdia, amb les Cançons de Nadal de l’escola municipal de música i la banda juvenil d’Alcúdia, una xocolatada i animació infantil.

Dissabte dia 3 de desembre a l’horabaixa, s’inicià el Temps de Nadal 2016-2017, amb l’encesa de llums per part del batle Antoni Mir, davant la Sala, i ajudat per una nina del nostre poble, així com també acompanyat dels regidors i regidores de la corporació municipal, tant del govern com de l’oposició,  i després s’ha comptat amb la col.laboració de l’Escola Municipal de la banda juvenil d’Alcúdia, interpretant al carrer i davant la Sala cançons de Nadal, per a iniciar aquest període que a Alcúdia.

 

El batle d’Alcúdia Antoni Mir Llabrés, felicità el Nadal a totes les persones que se sumaren a l’encesa de llums, prop de 1.000 persones. També el batle convidà a participar de tots els actes que formen part del programa Temps de Nadal 2016-2017.

 

Tot seguit la Banda jove d’Alcúdia, interpretà les cançons de Nadal, per donar pas, després a la xocolata per a tots els assistents amb l’animació infantil dels personatges més coneguts pels nostres infants.

 

 

Així, amb l’encesa de llums de Nadal, dels edificis públics i patrimonials, ha començat el Temps de Nadal 2016-2017 que es perllongarà fins dia 8 de  gener.

5 de desembre de 2016

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits