Encesa de Torres i Talaies pels drets humans

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/torre-m.jpg

Alcúdia participa amb la Torre Major i la Talaia

Dissabte 13 de gener Alcúdia i tota Mallorca tornaran  encendre les talaies i torres en defensa dels drets humans. A través de l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia s’ha coordinat la participació a aquests actes. A Alcúdia se duran a terme els actes centrals a la Torre Major demà a les 13 h.i es comptarà amb la presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir, i a les 18h. a Torre Major hi serà  la regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa amb altres regidors i regidores de la corporació municipal, amb membres de clubs esportius i d’amics de Pol.lèntia i del patrimoni històric, així com voluntaris i voluntàries ciutadans i ciutadanes que hi vulguin participar.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és sensibilitzar i conscienciar la població sobre el drama que pateixen les persones refugiades de la mediterrània i alhora reconèixer el patrimoni que tenim.

Enguany és el Consell de Mallorca qui ha agafat el relleu de l'IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques i unirà el perímetre de Mallorca a través de les torres de defensa mitjançant senyals de fum durant el dia i de llum durant la nit. I a Alcúdia hi participa l’àrea de patrimoni de l’Ajuntament.

 Aquestes són els horaris d’encesa Torre Major i sa Talaia.

A Alcúdia es durà a terme a Sa Talaia i sa Torre Major.

Torre Major d’Alcanada, a les 13.00 senyals de fum i a les 18.00 senyals de foc;  se recomana mitja hora abans esser-hi, tant a les 12.30 com a les 17.30

Torre de sa Talaia a les 13.00  senyals de fum i a les 18.00  senyals de foc. Si es vol pujar a la torre de la Talaia se recomana una hora abans a les 12.00 i a les 17.00  esser al punt de trobada de la Victòria.

12 de gener de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits