En preparació el programa d'actes de la XII Fira de la Sípia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fira-m.jpg

L'Àrea de Fires i Mercats prepara el programa de la XII Edició de la Fira Nàutica i de la Sípia que se celebrarà al Port d'Alcúdia els dies 7, 8 i 9 d'abril.

Des de l’àrea de fires i mercats de l’Ajuntament d’Alcúdia es prepara el programa de la XII edició de la Fira nàutica i de la sípia al Port d’Alcúdia, que es durà a terme els dies 7, 8 i 9 d’abril.

El cartell anunciador de l’edició d’enguany va ser presentat pel batle Antoni Mir, la regidora de fires i mercats Cati Pericàs, i membres regidors i regidores del govern municipal, el passat 2 de març,  i es va començar a repartir a tota l’illa per fer-ne difusió del que serà la XII edició de la Fira nàutica i de la sípia del Port d’Alcúdia.

 

A dia d’avui , la regidora de fires i mercats Cati Juan Pericàs ha informat que el programa dels actes de la fira s’està confeccionant. Ahir dimarts es va mantenir una reunió amb els membres de la Confraria de pescadors de la Badia, per la venda de sípia durant el cap de setmana de fira, així com d’altres activitats que organitzen des de la Confraria. I pròximament, es mantindrà la reunió definitiva per organitzar els expositors nàutics, amb el Port esportiu Alcudiamar.

Per altra banda, s’ha tancat la inscripció per l’envelat de restaurants que oferiran el seu menú de sípia, amb uns 23 restaurants. Mentrestant, s’està tancant també les activitats lúdiques, infantils i musicals que hi haurà al llarg de tot el cap de setmana 7, 8 i 9 d’abril. També al llarg del cap de setmana hi haurà el mercadet d’artesania, essent avui dia 15 de març el darrer dia per a la sol·licitud de paradeta.

15 de març de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits