Donació econòmica a l'Ajuntament d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/vosner-m.jpg

Donació per part del sr. Mark Wösner per a finalitats benèfiques

Donació econòmica per part del ciutadà alemany, el Sr. Mark Wössner que recentment va organitzar un  sopar de carácter privat al seu domicili, i que les aportacions recollides tenen una finalitat solidària.

 

Tal i com es va dur a terme al mes d’agost de 2015, amb l’objectiu d’ajudar a moltes famílies i residents a Alcúdia que necessiten ajuda per atendre les necessitats bàsiques, enguany igualment el Sr. Wössner ha repetit l’experiència  de realitzar una recol·leta entre els convidats amb l’objecte de destinar els diners obtinguts dels assistents a la gent necesitada d’Alcúdia.

 

L’import total de les col·laboracions dels convidats a la festa  i del propi  sr. Wössner ha estat de 12.000 €.

 

L’ajuntament d’Alcúdia distribuirà les ajudes econòmiques entre els usuaris del Departament de benestar social de l’ajuntament per a poder atendre despeses de primera necessitat entre aquests usuaris.

 

La batlessa ha agraït aquest donatiu al Sr. Mark Wössner i a la seva família, i ha donat les gràcies en nom de totes les persones que rebran aquesta ajuda  i que tot és important, recordant-li que  l’Ajuntament és casa seva i que tot el que ens aporti és benvingut.

 

A l’acte hi han estat presents la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el  Sr. Mark Wössner i familiars, així com la regidora de benestar social Agüi Lobo Benítez  i altres regidors i regidores de la corporació municipal, tant del govern com de l’oposició.

2 de setembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits