Disculpes per les deficiències als focs artificials de Sant Jaume

Degut a les irregularitats i mancances viscudes amb motiu dels focs artificials de dia 25 de juliol, l’Ajuntament d’Alcúdia vol demanar disculpes a la ciutadania perquè evidentment el contractat no coincideix amb l’espectacle dels indicats focs artificials.

            El consistori s’ha posat en contacte amb l’empresa adjudicatària de l’espectacle fent-li a saber les queixes ocasionades per aquest motiu.

            L’adjudicatari així mateix ha demanat disculpes i ha informat que la mancança i errors varen esser deguts a un defecte de programació informàtica,  ja que el llançament de coets es fa de forma informàtica i no manual, per qüestions de seguretat, i això va provocar una descoordinació entre focs i música, i, a la vegada, va quedar un gran número de coets sense esser llançats.

            En defensa dels interessos del municipi, l’Ajuntament d’Alcúdia ja pren les mesures oportunes per recuperar part econòmica de l’esdeveniment per incompliment de contracte, i una vegada més demana a la ciutadania disculpes i comprensió per aquesta circumstància.

 

Ajuntament d’Alcúdia.

26 de juliol de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits