Dia mundial del Medi Ambient

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/mediambient-m2.jpg

Activitats a Alcúdia en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i els Oceans

Des de l’àrea de medi ambient aquesta setmana tenen un seguit d’activitats participatives en motiu del dia mundial del medi ambient i dels oceans.

Unes 25 persones participaren ahir a la xerrada sobre el moscard tigre, a càrrec de Mikel Bengoa de la Consultoria Moscard tigre, a l’aparthotel Alcúdia Garden, per a jardiners i  personal del sector hoteler, i organitzat des de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament d’Alcúdia.

 

Activitats:

 

Divendres 7 de juny . Neteja de fons de s’estany Petit d’Alcúdia. AJORNADA PER UN ALTRE DIA.

 

Per divendres 7 de juny activitat per a escolars Descobreixen la Posidònia amb tècnics de la reserva natural de s’Albufereta a la platja de Sa Marina de les 10h a les 13h.

 

Dissabte dia 8 de juny de les 9h a les 14,30h està prevista una diada dels oceans amb tallers i activitats a la platja d’Alcúdia a la zona de Xara, basta anar-hi directament.

 

El mateix dissabte dia 8 de juny de les 8h a les 11,30h hi ha una sortida de busseig a la badia de Pollença amb un 20 % de descompte. Organitzada per Skualo.

 

Totes les activitats tenen les inscripcions també s’han de fer a l’àrea de medi ambient de l’ajuntament d’Alcúdia. 971897107 mediambient@alcudia.net

6 de juny de 2019

Documents i enllaços

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits