Col·locació de la primera pedra de cotxera de TIB

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/poligon-m.jpg

Col.locació de la primera pedra de la cotxera-taller del TIB al nord de Mallorca, al polígon de Ca na Lloreta.

Dimarts 16 de juny, amb presència dels representants de l'Ajuntament d'Alcúdia i de la Conselleria de Mobilitat i habitatge del Govern de les Illes Balears han assistit a l'acte de col·locació de la primera pedra de la cotxera-taller de les noves concessions d'autobús per carretera de Mallorca i que s'ubicarà al municipi d'Alcúdia, la nau se construirà al polígon de ca na Lloreta.

Així avui hi han acudit a l'acte el conseller de mobilitat i habitatge del Govern de les Illes Balears Marc Pons i la batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa que ha estat acompanyada de diversos membres del consistori alcudienc dels tinents de batle Domingo Bonnin i Martí Garcias a més del regidor de medi ambient Tomàs Adrover. Per la seva banda, també des de la conselleria hi han estat presents el president del Grupo Ruiz, Gregorio Ruiz, grup empresarial adjudicatari del lot 2/zona nord del nou servei, el director general de Mobilitat Jaume Mateu i el gerent del Consorci de Transports de Mallorca Maarten Johanes Van Bemmelen.

La cotxera-taller d'Alcúdia és una de les 6 que inclou el nou servei de bus i en ella s'instal·laran també punts de recàrrega per busos elèctrics i gasineres per als busos de gas natural. Aquestes instal·lacions tendran tres funcions: espai d'aparcament, tasques de manteniment i reparació de vehicles i punt de recàrrega tant elèctric com amb gas natural, prioritàriament.

Aquesta nau podrà acollir a un total de 58 busos, essent l'edifici més gran que hi haurà  a  tot Mallorca i instal·lació pionera a tot Espanya, amb aquestes característiques. Entre 6 i 7 mesos es necessitarà per estar enllestit aquest equipament, amb l'objectiu que a l'hivern ja hi hagi un total de 87 autobusos operatius a tot Mallorca, entre finals de 2020 i principis de 2021.

16 de juny de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits