Cessió de desfibriladors als centres escolars

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/desf-m.jpg

L’Ajuntament d’Alcúdia ha cedit desfibril·ladors als centres escolars del municipi

L’Àrea de Sanitat i Benestar Social ha acordat amb les APIMAS la col·laboració per a què es dugui a terme una bona gestió i manteniment dels aparells

Alcúdia, 10 d’octubre de 2017. L’Ajuntament d’Alcúdia a través de l’àrea de sanitat i benestar social ha cedit desfibril·ladors als centres escolars CP Porta des Moll, CP S'Albufera, CP Norai i al Col·legi Nostra Sra. de la Consolació d’Alcúdia que no comptaven amb desfibril·ladors per poder fer front a qualsevol eventualitat. La regidora de Sanitat, Aguas Santas Lobo, ha acordat juntament amb les APIMAS, la col·laboració perquè es dugui a terme una bona gestió i manteniment dels aparells.

Aquesta acció s’ha dut a terme tenint en compte que la instal·lació dels desfibril·ladors externs en centres educatius (escoles, universitats, instituts, ...), respon al fet, que tant els alumnes, professors i la resta del personal passen un gran nombre d'hores a les seves instal·lacions. Des de l'Ajuntament d'Alcúdia s'ha prioritzat els centres escolats per la quantitat de població que hi conviu.

 

Peu de foto: Regidora de Sanitat, Aguas Santas Lobo, i Ceferino Garrido d’APIMA s’Albufera.

10 d'octubre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits