Celebrada la festa de la Policia Local

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/poli-m.jpg

En el transcurs de l'acte se reconegué la tasca als membres del cos de la Policia local que han complert els 30 anys de servei. El batle d'Alcúdia Antoni Mir va agrair la bona tasca dels nostres policies i la seva predisposicio al servei del ciutadà.

La festa de la policia local d'Alcúdia, els Àngels Custodis se celebrà el dissabte migdia amb l'acte religiós a la parròquia de Sant Jaume i un dinar de germanor al Restaurant los Patos.  Amb l'assistència de la corporació municipal, encapçalat pel batle d'Alcúdia Antoni Mir amb els regidors i regidores del govern municipal i de l'oposició i l'assistència del director general d'interior de la conselleria d'administracions públiques del Govern Balear, Pere Perelló , així com del batle de Sa Pobla Gabriel Ferragut. Als actes s'ha comptat amb l'assistència dels caps sots-inspectors de la Policia local d'Alcúdia Abelardo Meslias, amb els membres del cos de la Policia local d'Alcúdia, amb companys membres de cossos  de seguretat de la Guàrdia civil, de la base del Port de Pollença, del Cap de Pinar, de Capitania Marítima, de les diverses associacions i col.lectius del municipi .

 

En el transcurs de l'acte se reconegué la tasca als membres del cos de la Policia local que han complert  els 30 anys de servei.  El batle d'Alcúdia Antoni Mir va agrair la bona tasca dels nostres policies i la seva predisposicio al servei del ciutadà. 

12 de novembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits