Alcúdia conclou les festes de Nadal

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/RESUM.jpg

Des del passat dia 5 de desembre en que es feu l'encesa oficial dels llums de Nadal, un seguit d'activitats s'han anat desenvolupant fins arribar el dia dels reis.

L'Àrea de Festes de l'Ajuntament va oferir un ample ventall d'activitats per a gaudir el Nadal a Alcúdia. Des de l'encesa dels Llums de Nadal, animada pels joves alumnes de l'Escola Municipal de Música, la Pista de Patinatge siutada a la Plaça Carles V, el Mercadet de Nadal, organitzat conjuntament amb l'Àrea de Fires i Mercats, amb Tasta Tapes, animació musical i concert de música en directe.  També hi ha hagut oportunitats per anar a l'Auditori a veure cantar nadales, veure-hi pel·lícules i també teatre.  Contacontes, tallers de Nadal a Can Torró i a la Seu des Moll i moltes d'altres propostes tant per grans com per petits.

Els actes més destacats, com la celebració de Sant Esteve, la Festa de la Nit de Cap d'Any, la Cavalcada dels Reis d'Orient o el Tradicional Concert dels Reis a l'Auditori han estat molt participats i viscuts per part dels alcudiencs.

L'Ajuntament d'Alcúdia desitja molts d'anys a tothom!

8 de gener de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits