Alcúdia Talaia K20

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/k20-m.jpg

X edició de la trail Talaia K20 organitzada pel Club de Muntanya d'Alcúdia

GUANYADORS DE LA CURSA DE MUNTANYA ANGELS LLOBERA I DAVID MARTINEZ

Organitzada pel Club de muntanya d'Alcúdia i amb el suport de l'ajuntament d'Alcúdia, amb la implicació de nombroses persones voluntàries al llarg del recorregut, 200 persones han sortit des  del centre històric d'"Alcúdia a la Plaça de La Constitució per a fer la trail Talaia k20 que enguany ha celebrat la seva desena edició.
Àngels Llobera amb 2 h 03'24'' ha estat la guanyadora a la categoria femenina i a la categoria masculina  amb 1 h 41' 34" el guanyador ha estat David Martínez.
El sus ha comptat amb la presència de la batlessa Bàrbara Rebassa, juntament amb el regidor d'esports Joaquín Cantalapiedra, amb altres companys regidores i regidors de l'Ajuntament d'Alcúdia tant del govern com de l' oposició. Igualment han acudit a la meta, a la Plaça de la Constitució a l'entrega de trofeus, i a donar suport als esportistes participants a la cursa, i també per donar suport al club organitzador i els seus caps visibles Xim Lopez, Tomeu Llompart, Toni Mayol, entre d'altres membres ja que enguany la cursa ha celebrat 10 anys.

Tota la classificació de la Trail Talaia k-20 la trobau a www..sportmaniacs.com

10 de febrer de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits