Activitat formativa per a comerciants

/comerc/ca/Imatges/foto-curs-m.jpg

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alcúdia, ha duit a terme la primera part de l’activitat formativa gratuïta per a comerciants.

Aquesta activitat és una de les propostes que contempla el Pla de Millora Comercial del municipi, elaborat per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI).

Durant el mes de novembre s’han impartit els cursos de gestió interna del petit comerç i de normativa comercial. A través d’aquests cursos els comerciants han après a definir la seva proposta de valor, conèixer el seu client potencial i tècniques per fidelitzar-lo; així com també han treballat els aspectes bàsics de  la normativa comercial (horaris i vendes promocionals).

Aquestes sessions han tingut molt bona resposta i han estat molt ben valorats per part del assistents. La segona part de l’activitat formativa tindrà lloc durant els mesos de febrer i març de l’any vinent. Des de l’Àrea de Comerç volem donar les gràcies a tots els assistents i animar a tots els comerciants a participar en les pròximes activitats.

26 de novembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits