Activitat formativa de l'Àrea de Comerç

/desenvolupament/ca/Imatges/comerc-m.jpg

Una trentena de participants a les activitats formatives de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alcúdia, Cambra de Comerç i AFEDECO.

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alcúdia juntament amb la Cambra de Comerç i AFEDECO organitzaren  el taller gratuït de “E-Commerce: Venda on-line i comerç electrònic” destinats als comerços del nostre municipi I es va dur a terme a la biblioteca de Can Torró, amb una trentena de participants.

L’objectiu principal d’aquest taller va ser  ajudar a les Pimes a que sàpiguen dirigir el seu negoci cap a nous perfils de consumidors i que rendibilitzin al màxim tant les seves vendes en el seu portal físic com a través d’internet a més de mostrar-los un canal de vendes on-line als petits i mitjans establiments del nostre municipi.

Acudiren a aquest taller una trentena de persones, entre comerços i estudiants de grau superior d’administració i finances de l’IES Alcúdia, a més del professorat. De l’Ajuntament d’Alcúdia hi assistí la regidora de comerç Cati Moll i d’AFEDECO el gerent Antoni Vilella, a més de personal tècnic de comerç i l’AODL.

Des de la regidoria de comerç tenen en preparació la Campanya de Nadal 2017-2018 , que any rere any va sumant més establiments comercials col·laboradors. Ja en una passada reunió amb els comerços I la regidora Cati Moll es va fer un avanç de les novetats d’aquesta campanya per a la dinamització comercial i es  va fixar com a data límit, per poder-se adherir a la campanya, el dia 30 de Novembre.

La campanya de Nadal començarà dia 5 de desembre fins als Reis. Pròximament, es farà la presentació del programa de Nadal, amb tots els actes festius, lúdics I culturals

7 de novembre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits