Actes oficials en motiu de la XIII Fira de la Nàutica i de la Sípia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/XIII-FIRA-SIPIA-2018-V3-OK.jpg

Divendres dia 13 d’abril a les 19h. Inauguració de la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia. Diumenge dia 15 d’abril a les 10h. Recorregut a la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia del Port d’Alcúdia.

Aquest cap de setmana el municipi celebra la XIII edició de la Fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia, amb tot un seguit d’actes lúdics, culturals, actuacions musicals, per a totes les edats, amb 21 expositors nàutics, 24 restaurants a l’envelat i 16 restaurants als seus establiments que ofertaran plats de sípia.

Els actes oficials prevists en motiu de la Tretzena edició de la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia són els següents:

Divendres dia 13 d’abril a les 19h.  A la Plaça de sa Quarantena, inauguració de la fira, amb la presència dels regidors i regidores del consistori alcudienc, encapçalat pel batle Antoni Mir, la regidora de fires i mercats Cati Pericàs, membres de la Confraria de pescadors d’Alcúdia, d’associacions, col·lectius, així com entitats col·laboradores.

Diumenge dia 15 d’abril a les 10h. A la Plaça de sa Quarantena, inici del Recorregut oficial de visita als diversos punts expositius nàutics, gastronòmics, lúdics de la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia. Recorregut que es durà a terme al llarg de tot el recorregut expositiu firal.

Diumenge dia 15 d’abril a les 12h. Al Passeig Marítim, a l’stand de l’Ajuntament al recinte firal, Entrega de la distinció “una vida dedicada a la mar”.

13 d'abril de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits