Acte homenatge a Mariano Galiana

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/galiana-m.jpg

L'Ajuntament d'Alcúdia acompanyarà la família Galiana aquest diumenge dia 14 a l'acte de lliurament de les restes de les victimes identificades a la fossa comuna de Porreres.

Diumenge dia 14 de gener de 2018, a través de la Direcció General de participació i memòria democràtica de la Conselleria de Cultura, participació i esports, del Govern Balear,  es durà a terme l’acte de lliurament de les restes de les víctimes identificades a la fossa comuna de Porreres. Comptarà amb l’assistència de les famílies i dels ajuntaments que han confirmat la seva presència, entre els quals hi és Alcúdia.

Així, representants de l’Ajuntament d’Alcúdia amb el batle Antoni Mir al capdavant, seran a Porreres diumenge que ve, al costat de la família de Mariano Galiana. Aquest acte de lliurament institucional a Porreres tendrà dues parts:

Un acte privat per les famílies a les 10h. i un acte públic a les 11,30h.  amb l’assistència de batles i autoritats presidit per Francina Armengol. Després les famílies i les restes de les víctimes partiran, amb els representants municipals, cap als seus cementiri.

Al cementiri d’Alcúdia diumenge 14 de gener a les 13,30h es farà l’ acte d’homenatge a Mariano Galiana Galiana, identificat a l’exhumació de la fossa de Porreres, amb les següents intervencions:

Parlament del Batle d’Alcúdia, Antoni Mir.

Intervenció de Bartomeu Garí Salleras, llicenciat en història i doctor per la Universitat de les Illes Baelars. Membre de la Comissió tècnica de desapareguts i fosses del Govern de les Illes Balears.

Dades biogràfiques de Mariano Galiana Galiana i lectura de les darreres carates, a càrrec de Margalida Fons Galmés.

Interpretació de “El Cant dels ocells”, a càrrec de la violoncel.lista Amparo del Riego.

Esperam comptar amb la vostra presència diumenge 14 de gener a les 13,30h. cementiri d’Alcúdia.

12 de gener de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits