Acabades les obres dels banys adaptats de les cuines de la Victòria

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/banys-m.jpg

“Alcúdia per a tots” és un projecte global de l’Ajuntament d’Alcúdia per a fer més accessible la ciutat d’Alcúdia.

Els banys de les cuines de La Victòria han estat adaptats per a persones amb discapacitat, o mobilitat reduïda i a més s’ha construït una rampa per a fer accessible tot aquest indret. Aquest projecte ha tengut un cost d’uns 42.000 € i entra dins els objectius del programa global de l’Ajuntament d’Alcúdia “Alcúdia per a tots”, per a l’accessiblitat del municipi.

 

A la visita hi ha estat presents tant el batle d’Alcúdia Antoni Mir, com el regidor d’obres pròpies i de turisme Joan Gaspar Vallori, a més d’altres regidors i regidores del consistori alcudienc, així com l’equip tècnic del departament d’obres pròpies.

Dins les tasques de retirada de barreres arquitectòniques, estan a punt d’acabar les obres per a l’accessibilitat de l’Auditori d’Alcúdia, entre d’altres dins la mateixa línia d’Alcúdia per a tots.

El regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori ha expressat que.... posada en funcionament d ela rampa accessible que des de l’explanada es pugui pujar a les cuines i als banys. I s’ha aprofitat de fer una reforma integral dels banys, una passa més homes dones i adaptats.

Per la seva banda el batle Antoni Mir ha dit que es tracta d’inversions necessaris i que ha de primar més  la part social sobre l’econòmic i estètic. També ha dit que són  conscients que s’ha retirat espai, perquè s’ha de complir la normativa, però és una bona obra perquè qualsevol persona pugui venir a la Victòria, i és obligació ajudar a les persones amb discapacitat.

Aquesta millora a les cuines de la Victòria ha suposat una inversió d’uns 42.000 €.

26 de setembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits