Jornada de Sensibilització SICTED

/ajuntament/ca/documentos/agenda/SICTED.jpg

  • Data d'inici: 30 d'abril de 2015 a les 10:00h
  • Data de fi: 30 d'abril de 2015 a les 00:00h
  • Enllaç: Jornada de Sensibilització SICTED
  • Lloc: Sala polivalent de l’ Edifici Can Ramis

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística, promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que treballen amb empreses i serveis turístics amb la finalitat de millorar la competitivitat dels establiments, aportar metodologia de treball, millorar la imatge de l’empresa i fidelitzar els clients.

 L'Ajuntament d'Alcúdia i l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) organitzen una jornada de sensibilització per a les empreses que estiguin interessades amb el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí, que té per objectiu impulsar la Qualitat Turística dels establiments turístics del municipi d’Alcúdia. 

 En l'actualitat 48 establiments del nostre municipi (pioner del SICTED a Mallorca), estan distingits amb aquest distintiu, que té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació anual de seguiment.

 És una jornada d'informació i sensibilització per donar a conèixer i explicar les característiques del programa i els passos a seguir per a tots els establiments interessats a participar en el mateix i obtenir aquest distintiu de qualitat.

 En aquest acte participarà un Tècnic de l'Agència de Turisme de les Illes Balears que aclarirà com pot afectar la Llei 8/2012 (arts. 79,80), de 19 de juliol, del Turisme de les Illes Balears als establiments turístics.

Per a qualsevol dubte ó aclariment poden contactar amb:   sictedalcudia@gmail.com

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits