Cloenda del curs d'Arqueologia Antoni Arribas

/Pollentia/ca/documentos/imatges_noticies/arqueo-m.jpg

Entregats els diplomes als participants al curs realitzat a la ciutat romana de Pollentia

RECTA FINAL DE LA CAMPANYA D’EXCAVACIONS A POL.LÈNTIA

 

Al Casal de Can Doménech  han estat entregats els diplomes als alumnes participants al  curs d’aqueologia Antoni Arribas celebrat aquest mes de juliol a les excavacions a Pol.lèntia i organitzat a través del Consorci de Pol.lèntia(integrat per l’Ajuntament, el CIM, el Govern Balear i el Ministeri de Cultura), amb l’àrea de patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia, i amb els codirectors Miquel Angel Cau i Esther Chávez. Així  s’ha donat per finalitzat el curs, així com també la tasca dels voluntaris , col.laboradors locals, i alumnes i arqueòlegs de la Universitat de Portland.

Hi ha assitit el batle d’Alcúdia Antoni Mir, la regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa, així com Miquel Angel Cau i Esther Chávez a l’entrega de diplomes, i també hi ha assistit Mosenyor Jordi Gaià, rector de la parròquia de Sant Jaume d’Alcúdia, ja que també els membres de la Universitat de Portland ha realitzat activitats d’estudi de pintures de l’església.

S’ha destacat els 110 participants a la campanya d’excavacions de 2017, al jaciment de Pol.lèntia. També s’ha destacat la col.laboració d’empreses i establiments locals amb l’organització i logística de l’estada dels participants tant del curs d’arqueologia, com els estudiants d’Arqueospain, i de Portland. Així s’ha agraït aquesta col.laboració als Germans Vilaire de l’hotel Bahia de Alcúdia, a Miquel Ramis dels  Garden Hotels, a Cefe Sanpedro de la Fonda Llabrés i a Toni Bennásar del Bar des Mercat.

La presencia dels co-directors Miquel Angel Cau i Esther Chávez prosseguirà encara durant el mes d’agost per a finalitzar les tasques i tancar la campanya d’excavacions a Pol.lèntia d’aquest estiu 2017.

Recordem que la setmana pasada un centenar de persones participaren a la Jornada de Portes Obertes al jaciment dins els actes de les festes de Sant Jaume, amb les explicacions de les tasques realitzades aquest estiu, així com també dia 20 de juliol foren entregats els diplomes als alumnes del programa Arqueospain.

Mentrestant, per demà divendres està previst que visiti les excavacions de Pol.lèntia el president del Consell Miquel Ensenyat i la directora insular de patrimoni Kica Coll, acompanyats de la regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa i els codirectors Miquel Angel Cau i Esther Chávez.

28 de juliol de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits