Inici del XVII Curs Descobrir

Roma Eterna és el tema de l'edició d'enguany del curs Descobrir organitzat per l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcúdia

Dia 9 de març començà el XVII curs descobrir dedicat a Roma Eterna, organitzat per l’àrea de patrimoni de l’ajuntament d’Alcúdia, i el Consorci de la ciutat romana de Pol.lèntia.

Dijous, amb presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir i la regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa, se farà l’obertura del XVII Curs descobrir Roma Eterna, per donar pas  a  l’ arqueòloga i professora universitària Isabel Rodà donarà la primera conferència sobre els  “Aspectes de la moda i del culte a la imatge a Roma.”

Isabel Rodà s'ha especialitzat en l'Arqueologia Romana, centrada a Barcino, epigrafia llatina i escultura romana, des dels primers contactes amb el món prerromà fins a l'Antiguitat Tardana. Des del 1990, és membre de l'equip d'investigació que estudia les inscripcions llatines, les escultures de l'Augusteum de Narona (Croàcia).

L'àrea de patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia i el consorci de Pol·lèntia organitzen aquest curs amb l’objectiu de convertir-se, com cada any, en una eina de divulgació dins el camp de les Humanitats, potenciant el coneixement del Patrimoni Cultural, material i immaterial.

Enguany el tema torna a la Civilització Romana vista des de diferents àmbits, tan artístic, arqueològic, històric o social, entre altres, de la mà d'especialistes en cada camp. Aquesta edició estarà formada per un total quatre conferències, una sortida al museu de la Porciúncula i la cloenda amb na Núria Bàguena.

Les inscripcions estan obertes fins avui. El curs té un cost de 40€ i s’impartirà del dia 9 al 17 de març. Totes les conferències es faran a Can Domènec, al carrer dels Albellons, 7.

10 de març de 2017

Documents i enllaços

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits